Mit csináljak, ha rosszul sütök-főzök?
Általában amikor csinálok valamilyen kaját legyen az rizs, tészta zöldség fasírt vagy szinte akármi azt mindig rosszul csinálom meg. Ma például csináltam fokhagymás tésztát, de az íze borzasztóan fura és intenzív lett. Éppen azért, mert nincsen sikerélményem nem is szeretek főzni, sütni. Ha valami nem sikerül, vagy nem úgy történik ahogy az jó lett volna akkor könnyen felidegesítem magam a helyzeten és nem hogy javítanék a dolgon, inkább otthagynám az egészet a fenébe.
Minimálisan érdekel ez a dolog, megtanuljam jól csinálni, de ez az egész már szinte elvette a kedvemet az egésztől, meg az is, hogy ha valamit csinálnék és nincs épp itthon olyan akkor is elveszi a dologtól a kedvem. Szüleimnél lakok.
Légyszíves írjatok tippeket, tanácsokat hogyan lehetnék jobb 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!