Holnap lasagnét csinálnék a gyermekeimnek! Férfi vagyok, a feleségem elutazott. El tudom rontani?
Milyet csinálnál? Knorr dobozosat, vagy csak úgy magadtól?
Azért kérdem, mert ha betartod a dobozon írtakat, akkor sikerülni fog.
De egyébként arra figyelj, hogy a tészták csücskei ne lógjanak ki a szószból mert akkor nem puhul meg.
Majd írd meg, hogy sikerült :)
Eltudod-e rontani mert ferfi vagy? Igy gondoltad az elrontast? Nem, azert mert ffi vagy nem tudod elrontani szerintem, a legjobb ettermekben a szakacsok foszakacsok mind ferfiak. Az mar mas hogy nem vagy egy konyhatunder. De gondolom van recepted, es megvannak a hozzavalok is. Ha igen, akkor keszits majd ki mindent amikor elkezded a fozest, es amikor vegeztel megegyszer nezd at a receptet hogy BELE TETTEL-E MINDENT! Ez a legfontosabb, hogy ne maradjon ki semmi. Amugy kovesd az utasitasokat, a sutot melegitsd majd elo, hogy mire sutobe kerul ne a jeghidegbe tedd be.
Jo fozest Neked!
Igen, el lehet rontani. Nem kicsit, nagyon.
Én úgy szoktam csinálni (ez viszonylag tuti recept), hogy nem lasagne lapot veszek, hanem réteslapot, és e közé rétegezem a darálthúst, a tetejére végül még egy réteg réteslap jön, és arra raksz tejföllel összekevert reszelt sajtot. Ha csak símán sajtot reszelsz rá, nagyon kemény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!