Egy egész éjjelen át kelhet a pizza tészta?
Figyelt kérdés
Este gyurnam ki a tesztat, betennem hutobe, es masnap reggel keszitenem el. Ront a minosegen?2018. máj. 22. 12:42
1/8 anonim válasza:
Nem. Nyugodtan tedd hűtőbe, csak fedd le celofánnal.
2/8 anonim válasza:
Nekem a gyakorlati oktatóm azt mondta, hogy a pizza tésztát 12-12 órás keltetésben csinálják jobb helyeken, ilyenkor lesz a legjobb minőségű. 12 órát hagyják kelni, utána átdolgozzák, majd megint hagyják 12 órát pihenni.
3/8 anonim válasza:
Teljesen jó lesz, mi a felét egyik nap csináljuk meg mindig, a másik felét másnap.
4/8 anonim válasza:
Pizzériában sem nyitás előtt kelesztik a tésztát hidd el.
Nyugodtan csináld meg este, és tedd hűtőbe.
5/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, legrosszabb esetben is maximum alaposan felpúposodik. Csak arra figyelj, hogy alaposan le legyen takarva, nehogy elkezdjen kiszáradni, vagy átvenni a "hűtőízt".
6/8 anonim válasza:
Ó, sokkal jobb is lesz a lassú kelesztés miatt. Hűtőben jó pár óra alat kel meg akkorára a tészta mint szobahőmérsékleten, de sokkal lágyabb lesz.
7/8 anonim válasza:
Persze. Az eredeti pizzatészta 36 órán át készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!