JaniB kérdése:
Mi a kulonbseg ha a teszta csak tojassargajaval keszul vagy egesz tojassal?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 20:31
1/1 anonim válasza:
Mármint milyen tészta? Piskóta, süti? Főzésre való tészta?
A fehérje keményíti a lisztes tésztát, ha nem raksz bele puhább marad. De egyben össze is fogja, úgy működik, mint a ragasztó. Ha egyáltalán nem raksz bele tojást, szétesősebb lesz, nehezebben kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!