Hogyan tanuljak meg főzni?
20/F
Nem tudok főzni semmit. Gyakran éhes vagyok mindig ennék valamit de néha nincs mit mert olyan ételek vannak otthon amiket én nem szeretek. Csak a kirántotthúst szeretem más semmi mást. Otthon mondogatják, hogy így kell ezt megcsinalni meg így de néha meg se mutatják. Barátnőm nincs aki főzne nekem. Milyen egyszerű vegetáriánus ételeket lehet könnyedén összehozni és hogyan? Kérek segítsetek.
Köszönöm a válaszokat.
"... Csak a kirántotthúst szeretem más semmi mást ... Milyen egyszerű vegetáriánus ételeket lehet könnyedén összehozni és hogyan?..."
A pszichiátrián vannak szakemberek, akik neked főzési tanácsokat tudnak adni.
"Barátnőm nincs aki főzne nekem."
Tanulj csak meg szépen főzni, de ne csak ezért. Tudod, a nők nem arra születnek, hogy kiszolgáljanak.
kezdj valami egyszerüvel
pl levesnek nár az is haladás ha a porlevest elkészíted
tésztát ,krumplit vagy gyors rízst pedig csak annyi hogy beleöntöd a felforrt vízbe a kívánt mennyiséget és addig főzöd amíg rá van irva a tészta és gyors rizs dobozára a krumplit meg 20-25 perc amig puha nem lesz
ja és sózd is meg
a csirkemellet is csak befűszerezed és bedobod a sütőbe
Végezz el egy főzőtanfolyamot.
Rengeteg lehetőség közül választhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!