Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » KIHÍVÁS! Hogyan csinálnátok...

KIHÍVÁS! Hogyan csinálnátok meg ezt a tortát?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon találtam a képet: cookpad.com

Az egész japánul van, tehát nem értem a receptet. A képet lementettem, de annyi eszem már nem volt, hogy a linket is elmentsem - szóval mégha valamilyen úton le tudnám fordítani, még mindig nem találom sehol az oldalon. Szerintem leszedték. De nagyon szeretném megcsinálni ezt a tortát, már régóta tervezem! Valami könnyed, gyümölcsös belső részre gondoltam. Ha van ötletetek, osszátok meg velem!

[link]

2010. jún. 13. 13:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
OMG!!!! Megtaláltátok XDXD Hogy a fenébe... Tudjátok, mennyit kerestem??? Csak sajnos a japántudásom nem egészen erre a kategóriára terjed ki... Hát, köszi XD Lefordítani már gyerekjáték lesz!
2010. jún. 13. 14:22
 12/16 A kérdező kommentje:
...esetleg valaki tudja, mit jelent a cc? vmi mértékegység :/
2010. jún. 21. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Ran Puai Recipes (211品)

* MYフォルダに入れる

* メールする

* 携帯に送る

* 印刷する

*

☆ ☆ Christmas tree cake.. .: * *

ID :313825

Fruit-containing Toraifurukeki sore ye! Highさ26cm, 18cm diameter size of the BIG party .. splendid. .: * * ° ° *:. ☆

Ran Ran Puai Puai

Material (No. 13 mins) Rorusuponji (2) See Note

- ■ - custard milk sugar 6 egg yolks 120g flour 400cc30g ■ 2 small vanilla - a little kirsch fruit;

Strawberries (for filling) 1 pack strawberries (finishing) ■ Two orange cream filling - 2 - 2 Pakkukiui

● 20g ■ ● 200cc moderate amounts of sugar whipped vanilla cream finish ● []

200cc vanilla cream dosage ▲ ▲ 20g sugar

1

写真

Make [type] ... with cardboard or construction paper in diameter (18cm) height (26cm) cone-shaped stapler and tape made.

2

写真

Keep oven according to the type of paper. Work up into the milk.

3

[...] The thing bake favorite sponge is OK. (= 24cm × 27cm plate used) with the browned parts if possible, please remove the peeling like.

4

[Make] yolk custard in a bowl and add sugar to wash out the Whipper, Suri混Zeru well. Then add the flour mixture ..., from the amount of milk, mix well add 2 Tbsp.

5

Heat the remaining milk until just before boiling, gradually add to the bowl and mix ①. Through the nave while back in the pot.

6

Between medium heat ②, continue mixing at Bella wood. (1 - 2 minutes boiling.)

7

Opened in a bowl and make a wrap. (Cream wrapped in a fit! Tags like.)

8

... Move the bowl cools, mix in vanilla extract and stir well to Kirsch Whipper.

9

写真

[...] Cut into bite-size fruit, respectively. Strawberry also remain ○ OK! Keep paper towels to remove moisture.

10

As for the cream filling, ingredients to whip ●.

11

写真

[Assembly] ... put a sponge to fit the type. Keep the rest cut into bite-size.

12

写真

The ⑪ ... fruit, cut sponge, custard, whipped cream packs a balance. The last person to finish with a sponge, press down lightly with your hands.

13

Remain with the milk, two times like 3 20cm drop from the place where, to calm the filling. Rri firmly in the refrigerator to cool and then wrap fit. (9 hours 冷Yashimashita this.)

14

写真

[...] And whip finish materials ▲, coat the cake.

15

写真

Thinly slice strawberries and paste. I have no time ... but omitted Gurasaju is beautiful with out those shiny.

16

写真

Ornament mint and marshmallow snowman made her! I decorated.

Hot Point

※ The height of the cake is refrigerated or can it? Please choose from to check. Excess material is cute and well into the glass. ◎ Rorusuponji said, "Shokoraburan・Noeru * *" Recipe ID: 232330 ... and then I borrowed a recipe by ling. Remove the chocolate eggs ... (3) sugar (60g) flour (60g) butter (15g) milk (20cc) was very moist delicious sponge ~ ♡ ♡

2010. jún. 21. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:

A cc meg ez lehet:

atmoszféra köbcentiméter; standard cubic centimetre cc atm; scc ≡ 1 atm × 1 cm³

2010. jún. 21. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:
cc cm3 azaz ml
2010. jún. 21. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat. Én különböző méretű köröket vágnék ki piskótából és azt egy könnyű, tejszínhabos-epres túrókrémmel kúpformában egymásra rendezném. Kívülről is megkenném a krémmel (ha nem marad, egyszerűen tejszínhabbal kenném körbe) és abba szépen elrendezve beletapicskolnám az eperszemeket. A maricpánfigurákat érdemesebb készen megvenni, bár ennyi már egészen szép summába kerülhet :=). Hűtőben egy-két óra alatt kellemesen lehűl, összeérnek az ízek.
2010. jún. 22. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!