KIHÍVÁS! Hogyan csinálnátok meg ezt a tortát?
Ezen az oldalon találtam a képet: cookpad.com
Az egész japánul van, tehát nem értem a receptet. A képet lementettem, de annyi eszem már nem volt, hogy a linket is elmentsem - szóval mégha valamilyen úton le tudnám fordítani, még mindig nem találom sehol az oldalon. Szerintem leszedték. De nagyon szeretném megcsinálni ezt a tortát, már régóta tervezem! Valami könnyed, gyümölcsös belső részre gondoltam. Ha van ötletetek, osszátok meg velem!
Szia!
Naszóval!
Csinálnék négy vaníliás tortalapot, és a neten keresnék valami finom eperkrémet...
A tortalapokat megkenném krémmel, és egymásra pakolnám őket.
Hagynám állni egy kicsit, majd valami jó éles, és hosszú(pl kenyérszeletelő) késsel ilyen kúp formára vágnám.
(megjegyzés, ha magasabb tortát csinálnál, akkor érdemes valamivel megtámasztani a belsejét, rúd stb...)
Hagynám picit, rákennék egy sima tortakrémet(akár valami tejszínhab szerűt)
Fognám az epreket, szereznék fogpiszkálót, feltűzdelném a tortára az epreket. A leveleket, menta levélből csinálnám...
Figurák:
Sok marcipán, meg ételfesték, és egy kis kézügyesség(:
(azokat fogpiszkálóval támogatnám össze)
Remélem tudtam segíteni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!