Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » KIHÍVÁS! Hogyan csinálnátok...

KIHÍVÁS! Hogyan csinálnátok meg ezt a tortát?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon találtam a képet: cookpad.com

Az egész japánul van, tehát nem értem a receptet. A képet lementettem, de annyi eszem már nem volt, hogy a linket is elmentsem - szóval mégha valamilyen úton le tudnám fordítani, még mindig nem találom sehol az oldalon. Szerintem leszedték. De nagyon szeretném megcsinálni ezt a tortát, már régóta tervezem! Valami könnyed, gyümölcsös belső részre gondoltam. Ha van ötletetek, osszátok meg velem!

[link]

2010. jún. 13. 13:12
1 2
 1/16 anonim válasza:

Szia!

Naszóval!

Csinálnék négy vaníliás tortalapot, és a neten keresnék valami finom eperkrémet...

A tortalapokat megkenném krémmel, és egymásra pakolnám őket.

Hagynám állni egy kicsit, majd valami jó éles, és hosszú(pl kenyérszeletelő) késsel ilyen kúp formára vágnám.

(megjegyzés, ha magasabb tortát csinálnál, akkor érdemes valamivel megtámasztani a belsejét, rúd stb...)

Hagynám picit, rákennék egy sima tortakrémet(akár valami tejszínhab szerűt)

Fognám az epreket, szereznék fogpiszkálót, feltűzdelném a tortára az epreket. A leveleket, menta levélből csinálnám...

Figurák:

Sok marcipán, meg ételfesték, és egy kis kézügyesség(:

(azokat fogpiszkálóval támogatnám össze)

Remélem tudtam segíteni!

Sok sikert!

2010. jún. 13. 13:19
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
sütne a nyavalya --- babapiskótából kiraknám a kúpot - olyan főzés nélküli zselatinos, joghurtos, túrós krémet használnék hozzá
2010. jún. 13. 13:28
 3/16 anonim ***** válasza:
magát a kúpot én is úgy csinálná mint az előző, csak a külsejét vmi jó stabil epres vajaskrémmel kenném meg vastagon, hogy fél epreket tudjak belenyomkodni, hogy megálljanak (fogpiszkálókat szedegetni tortaevés közben nem túl esztétikus :)) esetleg külsejét átlátszó zselatinnal is leöntheted, hogy friss hatású maradjon, közé szintén menta levelek. figurákat meg szintén marcipán, de sztem abba sem szükséges fogpiszkáló, esetleg a felső gomb helyére tehetsz fehér gömbrágót, és akkor biztos nem esik szét, hiszen a "sáljuk" megfogná :D
2010. jún. 13. 13:31
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válasz! Az ötleted a belső részre nagyszerű, szeritem ezt fogom csinálni. Ami az epreket illeti: szerintem a krém magától megtartja, nem? Főleg, mivel egymást 'támogatják', ha úgy nézzük. Marcipánfigurákkal nem fogok bajlódni, azokat hagyom a fenébe :D Mentalevelet honnan szereznél? :O
 5/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, előző=első
 6/16 anonim ***** válasza:
megint utolsó, menta"bokrocskát" lehet kapni pl corában :D
2010. jún. 13. 13:32
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válasz! Az ötleted a belső részre nagyszerű, szeritem ezt fogom csinálni. Ami az epreket illeti: szerintem a krém magától megtartja, nem? Főleg, mivel egymást 'támogatják', ha úgy nézzük. Marcipánfigurákkal nem fogok bajlódni, azokat hagyom a fenébe :D Mentalevelet honnan szereznél? :O
2010. jún. 13. 13:32
 8/16 A kérdező kommentje:
Na bazz, sz*rakodik a netem... köszi mindenkinek! Fogpiszkálót tényleg nem fogok használni, azt hiszem, az elrontaná az egész összeképet :P Mentacsokrot meg majd megpróbálok szerezni, bármég nem találkoztam vele.
2010. jún. 13. 13:41
 9/16 anonim ***** válasza:
google chrome lefordítja: [link]
2010. jún. 13. 13:47
 10/16 anonim ***** válasza:

ez is hasonló: [link]

[link]

Ez meg amit keresel, [link]

mindenesetre egyikünk tippje se jött be :D

2010. jún. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!