Vegán receptbe tejet, vajat?
Figyelt kérdés
Elöször is kérem, senki ne tetesse át a vega topikba, mert nem oda való!
A kérdésem lényege, hogy a vegán receptekben szereplö mandula-, zab-, rizs-, stb "tejeket" lehet-e tehéntejjel, illetve a kókuszzsírt vajjal helyettesíteni.
Találtam pár érdekes receptet, de mivel nem vagyunk vegánok, ezért nincsenek itthon ilyen alapaynagok és venni sem akarok egy kísérlet kedvéért.
Minden segítö választ elöre köszönök. (Olyanokat nem kérek, hogy miért nem az eredeti összetevöket használom - ezt ugyanis már leírtam.)
2018. ápr. 18. 07:44
11/13 anonim válasza:
Nyugodtan kicserélheted, én pont hogy mindenevő recepteket szoktam vegán alapanyagokkal behelyettesíteni, gond nélkül.
12/13 anonim válasza:
Szerintem lehet, de nyilván más az íze. Viszont akinek finom a tehén tej, vaj, jobban is fogja szeretni azzal a “nem vegán vegán fogást”.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is. Azt természetesen tudom, hogy ízben valamennyire más lesz, de az nem annyira gond.
2018. ápr. 19. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!