Milyen evest főzzek? A második palacsinta lenne. Epres-túrós, vanília krémes, lekváros, kakaós:-)
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 13:03
1/13 anonim válasza:
Bableves, lencseleves, zöldbableves, sárgaborsóleves
2/13 A kérdező kommentje:
Levesre gondoltam nem evesre!:-):-)
2010. jún. 10. 13:08
4/13 anonim válasza:
bableves, jó kis csülökkel... nyammm :)
6/13 anonim válasza:
én most csinátlam zöldborsókrémlevest, azt nem adnám oda :)))
tudom, hogy bab- vagy gulyáslevest szoktak a palacsinta elé csinálni, de sztem mindkettő már önmagában elég nehéz étel...
én lehet, hogy csirke- vagy pulykamellragulevest készítenék.
7/13 anonim válasza:
Ebben a melegben hideg gyümölcslevest.
8/13 A kérdező kommentje:
Zödborsókrémleves..., ezer éve nem készítttünk. Lehet,hogy ez lesz!
Köszönöm
2010. jún. 10. 13:23
9/13 A kérdező kommentje:
Elősször nekem is hideg gyümileves ugrott be ebben a foróságban,de akkor már túl sok lenne az édes étel.
Általában úgy főzök,hogy édes leves-sós másodi. Sós leves-édes második.
2010. jún. 10. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!