A főzésnél semmi nem kötelező, minden ízlés dolga.
Én nem tettem soha a pacalba majoránnát, de Bérczi Róbert mesterszakács viszont igen. (ami logikus is, mert a majoránna a belsőségek fűszere)
Szóval, ha ti szeretitek tegyél bele egy keveset, ha nem, akkor pedig ne tegyél!
Itt le van írva, hogy milyen húsokhoz (és más ételekhez) általában milyen fűszerek illenek, röviden. Ezekből szoktam válogatni és általában egy-két fajtát aztán beletenni az adott húsos ételbe. A majoranna köztük van a marhahúsokhoz ajánlattoknál, úgyhogy lehet vele kísérletezni.
Marhahúsok: babérlevél, boróka, bors, cayenne bors, Curry és Chili fűszerkeverék, fokhagyma, kakkukfű, kapor, köménymag, lestyán, majoranna, petrezselyem, pirospaprika, rozmaring, szurokfű, zöldbors, zsázsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!