Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sikerül nekünk a...

Misibácsi kérdése:

Miért nem sikerül nekünk a pirított hagyma? Vékonyra szeletelt hagymakarika, lisztben megforgatva, olajban kisütve? Hát! Löttyedt, petyhüdt. Köszönjük: Misibácsi

Figyelt kérdés

2018. márc. 17. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Rendesen legyen megforgatva lisztben, szóval ne csak éppen érje.

Az olaj legyen forró!!!

Egyszerre ne süssenek túl sokat, mert lefogja az olaj hőjét.


Ha ezek jók, akkor lehetetlen elrontani.

2018. márc. 17. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
SOK, FORRÓ olaj, egyszerre kevés hagyma, böven lisztezve. (És semmi esetre se sózd meg a hagymát elöre!)
2018. márc. 17. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Kevés volt a liszt, nem volt eléggé forró az olaj!
2018. márc. 18. 13:19

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!