Misibácsi kérdése:
Miért nem sikerül nekünk a pirított hagyma? Vékonyra szeletelt hagymakarika, lisztben megforgatva, olajban kisütve? Hát! Löttyedt, petyhüdt. Köszönjük: Misibácsi
Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 15:31
1/3 anonim válasza:
Rendesen legyen megforgatva lisztben, szóval ne csak éppen érje.
Az olaj legyen forró!!!
Egyszerre ne süssenek túl sokat, mert lefogja az olaj hőjét.
Ha ezek jók, akkor lehetetlen elrontani.
2/3 anonim válasza:
SOK, FORRÓ olaj, egyszerre kevés hagyma, böven lisztezve. (És semmi esetre se sózd meg a hagymát elöre!)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönjük! Kevés volt a liszt, nem volt eléggé forró az olaj!
2018. márc. 18. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!