Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jól lefagyasztható és mikrózha...

Jól lefagyasztható és mikrózható főtt húsos ételeket írnátok?

Figyelt kérdés
Fiamnak szoktam főzni, még tanul. Már amiket tudok, elég unalmasak.

2018. márc. 6. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
bácskai rizses hús
2018. márc. 6. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

BÁRMILYEN húsos étel fagyasztható és utána mikrózható!


Akkor lesz teljesen olyan, mint frissen, ha elöször a normál hütöben olvad fel és a mikrót csak felmelegítésre használod.

2018. márc. 6. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Gyakorlatilag minden készétel ( amiket láthatsz a fagyasztópultokban is ) lefagyasztható. A vadastól kezdve a panírozott dolgokig, minden.

A lényeg, hogy erőszakmentesen legyen kiolvasztva egy sima hűtőben, vagy szobahőn, utána már mikrózni is lehet.

Azért jó lenne tudni, hogy mi az, ami már unalmas, így talán tudnánk újabb ötletekkel is szolgálni.

2018. márc. 6. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Székely,-töltött,- rakott káposzta, töltött paprika, bármilyen pörköltek és sült húsok, főzelékek, tészták, stb.


Inkább azt kérdezd, hogy mi NEM fagyasztható:

Főtt krumpli és főtt zöldségek (mállóssá válnak), lecsó (csupa víz lesz), a főtt rizs (egy idő után olyan száraz lesz mint a kutyakaka)

Most hirtelen ezek jutottak eszembe, de biztos lesz, aki mond még mást is.

2018. márc. 6. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, a főzelékek nem jók fagyasztva, levet engednek és gusztustalanok. A tejes, tejfölös ételek szintén. A párolt rizs tiszta száraz lesz. A burgonya, párolt zöldségek sem jók.Levesek szintén, kivétel a húsleves.
2018. márc. 6. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, a főzelékekkel, illetve egyes főzelékekkel vitatkoznék.

Bab, borsó lencse, zöldbab, spenót, sóska, paradicsomos káposzta fagyasztható és ha először (amikor kiolvad) úgy is tűnik, hogy kicsapódott belőle a víz, melegítéskor, megkeverve, ismét egyneművé válik.

2018. márc. 6. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:

Sült oldalas, sült csirkecomb, fasírt

Bolognai szósz, pörköltek...húsgombóc


A köretet érdemes inkább frissen tálalni

2018. márc. 6. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok

Ez vonatkozik a tejes, tejfölös dolgokra is, pl vadasmártás, vagy gombapörkölt.

2018. márc. 6. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs' közben írtak, a 6-os voltam.
2018. márc. 6. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
25%

"Főtt krumpli és főtt zöldségek (mállóssá válnak), lecsó (csupa víz lesz), a főtt rizs (egy idő után olyan száraz lesz mint a kutyakaka)"


Ez így nem igaz, ha a zöldségfélék meg a krumpli nincs eredetileg péppé fözve és nem eröszakosan olvasztod fel, akkor nem lesz semmi baja, söt a rizs sem szárad ki, ha normális fagyasztózacskóban kerül a fagyasztóba és nem évekig tárolod.


A fözelékenek sincs baja, ha kiolvasztás után felforralod azokat, így ugyanis teljesen megszokott állaguk lesz.

2018. márc. 6. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!