Írnátok nekem lefagyasztható főtt ételeket?
Figyelt kérdés
A "szinte minden"-nél légyszives bővebben :) , mert az ötleteket gyűjtöm, hogy miket tudnék főzni előre egy hétre, vagy még hosszabb időre, amiket le tudok fagyasztani kiadagolva. Előre is köszönöm.#ebéd #lefagyasztható
2012. júl. 27. 16:09
1/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__63..
A keresőt használtam.
2/11 anonim válasza:
pl : pörkölt ,töltött káposzta,halászlé
3/11 anonim válasza:
Abban a linkben minden benne van, csak ismételni tudnánk.
Pörköltek, sültek, panírozott husik, töltött káposzta, húsos káposzta. Húsleves, főtt húsok.
4/11 anonim válasza:
Minden főtt étel lefagyasztható,még a tészták és a levesek is. Csak a főzelékek,és a krumpli nem jó kiengedve.
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Szoktam használni a keresőt, nem is tudom most miért ment ki a fejemből.
Írtátok, hogy a főzelékek nem jók lefagyasztva. Lencse, bab, sárgaborsó sem?
2012. júl. 27. 17:41
6/11 anonim válasza:
Én mindig lefagyasztom a borsófőzeléket,babfőzeléket. Amikor kiveszem,és kienged,ugyanolyan finom mintha frissen főztem volna. Szóval nyugodtan lefagyaszthatod a főzelékeket is, csak arra kell ügyelni,hogy amit már kiengedtél az nem fagyasztható újra.
7/11 anonim válasza:
Tejfölös dolgokat ne fagyassz. Vagyis ha főzeléket akarsz eltenni, akkor azt mindenképpen tejföl nélkül, és ha kiolvadt akkor keverd bele a tejfölt.
8/11 anonim válasza:
Rizst ne fagyassz, az borzalmas kiengedve:D
Ami könnyen fagyasztható és jó kiengedve pl: rántott dolgok, pörkölt, rakott krumpli, bármilyen süti, krumplipüré.
9/11 anonim válasza:
hurka, kolbász, panírozott fasírt, hús, hal, párizsi, sajt, cukkini, székelykáposzta, töltöttkáposzta, pörkölt, húsgombóc, palacsinta, tészták, derelye, nudli
10/11 anonim válasza:
Tejfölös dolgokat is lefagyaszthatod,sőt magát a házi tejfölt is. A boltit nem tudom,mert azt soha nem használok.
Ha nem főzöd mászkosra a rizst,semmi baja nincs kiengedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!