1/10 anonim válasza:
Gombapörkoltet én. A gombat jo alaposan megmosom felapritom majd nagy langon olajon megpiritom. Ezutan kerul a serpenyobe a vizzel elkever porkolt alap por. Kicsit rotyogtatom majd petrezselyemmel diszitve talalom. Az egesz csalad nagyon szereti. Egyszer mar csinaltam csirkevel is de annak nem tudom milyen ize van nalunk az egeaz csalad vegetarianus
2/10 anonim válasza:
Vadpörköltet, marhapörköltet, friss alapanyagokból és fűszerekkel, jófajta vörösborral, mindenféle mesterséges por, ízesítő és egyéb hányadék sz..r nélkül, lege artis elkészítve.
3/10 anonim válasza:
A kedvencem a tojáspörkölt, de a nyúlpörkölt is kellemes. Egyiket sem én készítem, de amúgyis is egyértelmű, sült hagyma, pirospaprika meg ami a pörkölt lényegét adja :) Biztos vannak eltérések az embereknél, mi mindig, minden ételbe kókuszzsíron megpirítjuk a hagymát, sokat és alaposan. A nyúlpörköltbe pici víz kerül, a tojáspörköltbe paradicsompüré.
4/10 anonim válasza:
Nalunk a feherporkolt a minden :D
5/10 anonim válasza:
Csirkepörkölt, gombapörkölt, tökpörkölt a kedvenceim.
6/10 anonim válasza:
én minden féle pörit szeretek, tejfölösen főleg:)) vad, csirke, disznó, nyúl. ami számomra különleges és fő kedvenc, az a borsópörkölt. olajon/zsíron hagymát dinsztelsz, pirospaprika, borsó, só, bors, petrezselyem, és fedő alatt puhára főzöd. ha szeretnél a végén tejfölt is keverhetsz bele.
7/10 anonim válasza:
3. voltam, hogy feledtem el a gombapörköltet? Rég volt ősz... Nos, a gyűrűs tuskógombából készült pörköltet igencsak szeretem, szerencsére ez egy gyakori, nagy tömegben található gomba, végre sikerült lelőhelyeket találnom.
Sokszor készül vegyes zöldségpörkölt is, de az akkor sem a top. Bár odavagyok a karfiolért és a zöldborsóért, ami fontos eleme, van még benne sárgarépa, zeller és hagyma is.
8/10 anonim válasza:
Vörösboros marhapörköltet szeretem a legjobban, lábszárból vagy néha combból elkészítve, füstölt paprikával és római köménnyel fűszerezve, teljes kiőrlésű nokedlival, csemege uborkával vagy csípős almapaprikával.
9/10 anonim válasza:
Marhapörkölt,(lábszár, nyak, puhahátszín) mindenféle kakukfütty nélkül, a legmezeibb módon.Sima, szép sárga nokedlivel esetleg tarhonyával. Nyáron kovászos uborkával, télen csípős csalamádéval.
10/10 anonim válasza:
Kutyaporkolt. Elmegyek erte kinaba mert itthon illegalis. Egyszer mindenkepp meg akarom kostolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!