Elrontottam a bundáshúst?
Nálunk a hétvégi menü része a bundáshús (párizsi szelet, csak csirkéből). Olvastam, hogy van aki sajtot tesz a tésztába... Nos, én tettem...és iszonyú olajos lett a tészta. Imádom a húst, de élvezhetetlen számomra. Mit tudok tenni vele?
Biztos vagyok benne, hogy a sajt a baj, az új tésztába nem tettem, az jó lett. De több, mint a fele sajtos. :(
El!
Azt írod, hogy palacsinta tészta, a palacsinta tészta az nem párizsi szelet.
A párizsi szelet az, liszt-tojás-liszt. És ennek nem a tésztájába tesznek sajtot, hanem amikor kisütik a húst, rászórnak a tetejére egy kis sajtot, ami a melegtől rá olvad.
A rendes rántott húsos (bécsi szelet) panírjához, tésztájába szoktak tenni egy kevés reszelt sajtot, mi a zsemlemorzsához teszünk és abba forgatjuk meg a hús szeleteket. Nagyon finom vele.
Szóval, a sajt sem hibás.
Rakd száraz teflonba, és dugd a sütőbe, majd kisül, kiszárad belőle a felesleges zsír. Csak figyelj oda, meg ne égjen!
Egyébként most inkább azon gondolkozz, hogy mi legyen ez helyett a menü, mert ez így már nem igazán lesz tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!