Miért szárad ki másnapra a kelt tészta?
Figyelt kérdés
Sokszor készítek különböző kelt tésztákat de szinte mindig kiszárad másnapra.Nem tudom,hogy én csinálok -e rosszul valamit vagy ez normális?2018. febr. 26. 22:34
1/4 anonim válasza:
Mert víz van benne, ami szeret elpárologni.
Ezen az elven szárítod a törülköződet is.
2/4 anonim válasza:
Tangzhong technikával készítem a kelt a tésztákat így nem szárad ki és 3 napig puha marad a kelt tészta..
3/4 anonim válasza:
Lehet nagyon száraz a levegő a konyhában? Takard le tiszta konyharuhával a sütit, pékárut.
4/4 anonim válasza:
Nem iszik eleget. A frissen kelt tészta sok folyadékot igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!