Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért szárad ki másnapra a...

Miért szárad ki másnapra a kelt tészta?

Figyelt kérdés
Sokszor készítek különböző kelt tésztákat de szinte mindig kiszárad másnapra.Nem tudom,hogy én csinálok -e rosszul valamit vagy ez normális?
2018. febr. 26. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Mert víz van benne, ami szeret elpárologni.

Ezen az elven szárítod a törülköződet is.

2018. febr. 26. 22:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Tangzhong technikával készítem a kelt a tésztákat így nem szárad ki és 3 napig puha marad a kelt tészta..
2018. febr. 27. 07:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet nagyon száraz a levegő a konyhában? Takard le tiszta konyharuhával a sütit, pékárut.
2018. febr. 28. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim válasza:
Nem iszik eleget. A frissen kelt tészta sok folyadékot igényel.
2018. márc. 1. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!