Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vaníliás csokis muffin könnyű...

Vaníliás csokis muffin könnyű recept?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyáéknak elég hosszú és fárasztó hetünk volt ezért arra gondoltam meglepem őket egy kis muffinnal... Tudnátok mondani könnyű vaníliás csokis muffin receptet? Mert csak 13 éves vagyok és nem igazán sütöttem még egyedül ezért receptek körében sem vagyok annyira jártas... A válszokat előre is köszönöm ❤️😊

2018. febr. 24. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

hozzávalók / 6 adag

2 bögre finomliszt (finom)

1 bögre cukor

250 ml tej

125 ml napraforgó olaj

1 db tojás

1 csomag sütőpor

elkészítés

1.A lisztet a sütőporral elvegyítjük.

2.A tojást habosra keverjük és hozzáadjuk a cukrot, valamint a tejet és az olajat is.

3.Végül az egészet elkeverjük.

4.A muffinformákat kivajazzuk vagy muffinpapírral béleljük.

5.A masszát a formákba öntjük és 175-180 fokon tűpróbáig sütjük.

Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába

2018. febr. 24. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyanzet csinálom.

:D

2018. febr. 24. 15:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon finom lett anyáék örültek nagyon. Szép esté! :)
2018. febr. 24. 21:30
 4/6 mobidick ***** válasza:
100%

Drága 13 éves!

Ismeretlenül is nagyon büszke vagyok Rád! Csak így tovább! Sajnos csak most a végeredmény után nyitottam meg az oldalt! Kérlek, ne veszítsd el soha a bátorságodat, hiszen a szülőknek oly könnyű örömet szerezni! Maradj mindig ilyen!

2018. febr. 25. 08:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, ha ez sikerült szerintem a gofri vagy az amerikai palacsinta is menne, azok se nehezebbek :)
2018. febr. 26. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Kedves utolsó mindenképp ki fogom őket próbálni ❤️
2018. febr. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!