Mi az amibe nem tapad le a palacsinta? Tippeket is várok, hogy szoktatátok. Mit javasoltok?
Par szaz forintos Ikeas serpenyoben sutom a palacsintat evek ota, igen nagy mennyisegben es viszonylag gyakran.
Tokeletes.
Kb 4-5 placsinta utan minimalisan olajozom szilikonos ecsettel, egyaltalan nem tapad le benne, pedig edesen sutom, tejjel, tehat cukor is van benne. 3 serpenyoben sutom egyszerre, hidd el, ha egy is leragadna, akkor nem birnek ennyit sutni egyszerre.
(Egyebkent tesztatol is nagyban fugg a dolog).
Korabban volt 5-6 kulonbozo fajta palacsintasutom, olcso es draga egyarant, de ez valt be a legjobban).
Ha már mások írtak zsiradékmennyiséget, írok én is. A nem kevés nálam kb. 3-4g kókuszzsír palacsintánként, lehet, hogy menne kevesebbel a leragadás miatt, de úgy nekem túl száraz lenne s máshogyan is sül, más mintákkal :)
De elég fárasztó minden palacsintaoldal előtt adagolni, változó is lesz a zsírmennyiség, úgyhogy holnap megpróbálok a tésztába tenni zsírt. Egyszer próbáltam és nem vált be, de hátha most be fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!