Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az amibe nem tapad le a...

Mi az amibe nem tapad le a palacsinta? Tippeket is várok, hogy szoktatátok. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

2018. febr. 22. 13:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Uhhh még csak most olvasom, mennyien írtatok köszönöm. Talán a világ legegyszerűbb dolga, de nem annak aki nem gyakorlott. Mennek a zöldek
2018. febr. 22. 18:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Par szaz forintos Ikeas serpenyoben sutom a palacsintat evek ota, igen nagy mennyisegben es viszonylag gyakran.

Tokeletes.

Kb 4-5 placsinta utan minimalisan olajozom szilikonos ecsettel, egyaltalan nem tapad le benne, pedig edesen sutom, tejjel, tehat cukor is van benne. 3 serpenyoben sutom egyszerre, hidd el, ha egy is leragadna, akkor nem birnek ennyit sutni egyszerre.

(Egyebkent tesztatol is nagyban fugg a dolog).

Korabban volt 5-6 kulonbozo fajta palacsintasutom, olcso es draga egyarant, de ez valt be a legjobban).

2018. febr. 22. 18:09
 13/15 anonim ***** válasza:
25%
Nem régi kerámia serpenyő, nem kevés zsiradék. A tésztában nálam soha nincs tej vagy cukor, nem tudom, azok mennyit nehezítenek.
2018. febr. 22. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

Ha már mások írtak zsiradékmennyiséget, írok én is. A nem kevés nálam kb. 3-4g kókuszzsír palacsintánként, lehet, hogy menne kevesebbel a leragadás miatt, de úgy nekem túl száraz lenne s máshogyan is sül, más mintákkal :)

De elég fárasztó minden palacsintaoldal előtt adagolni, változó is lesz a zsírmennyiség, úgyhogy holnap megpróbálok a tésztába tenni zsírt. Egyszer próbáltam és nem vált be, de hátha most be fog.

2018. febr. 22. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Teflonosban nem ragad le, és a tésztájába teszem az olajat, nem cukros a tészta. Nekem az első se ragad le, talán elég sok az olaj. De oliva olaj.
2018. febr. 25. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!