A forgó gyros hús tömbben lévő hús milyen minőségű? Jobb inkább elkerülni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 08:18
1/6 anonim válasza:
Fagyasztott hús nyesedékek kivétel azoknak a helyeknek ahol nem így van
2/6 anonim válasza:
Figyelj, "jó" giroszosnál is ettem félig nyers húst, mert bxtak azt mondani, várjunk még 20 percet. Megvártuk volna Inkább odaadták félig sülten, hát meghagytuk és utána nem mentünk oda többet.
És nyóckeres talpasnál is ettem olyn finimat, hogy csak na.
3/6 anonim válasza:
Jó minőségű, mivel mindenhol azt adják, így nem tudod elkerülni, max ha nem eszel ilyen kaját soha többet.
4/6 bárándi válasza:
Én is a "nyóckeres talpasnál" vettem gyrost amivel meg volta elégedve és kétharmados áron árulták mint a nívósabb helyeken.
5/6 anonim válasza:
Én nem bíznék benne :(
Mivel nem is bízok, nem eszek ilyet. Létezik gyros fűszer, inkább ezzel sütök husikat!
6/6 halando123 válasza:
Ebben a cikkben olvastam:
, hogy a gyros hústömbben rengeteg foszfát van. Ez szív- és érrendszeri problémákat okozhat. "A vegyület rendkívül fontos a döner előállításához, arra kell, hogy jobban megkösse a vizet, és összefogja a különböző húsokat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!