Tökéletes gyros hús?
Figyelt kérdés
Tudnátok tanácsokat adni a hússal kapcsolatban?(csirkemell) Az elejétől a végéig.Sajnos nekem mostanában nagyon ki szokott száradni a pirítás alatt.
Előre is köszi.
2017. szept. 28. 20:39
1/4 anonim válasza:
A tökéletes gíroszhús az gírosz-sütő állványok készül és sokkal jobb ízű, ha a szabadban, parázs fölött sütik a husit és úgy tekergetik kézzel.
Pácold be olajos - gírosz-fűszeres tejbe a csirkemellcsíkokat egy-két órán keresztül, csöpögtesd le és úgy süsd meg.
2/4 anonim válasza:
Csirkemellből soha nem lesz értelmes gyros hús.
Ha már csirke, akkor comb.
3/4 anonim válasza:
Második: igazad van egyébként, de egy csomó recept csirkemellet ír, sőt az "instant poros" gíroszhús is csirkemellet javasol, nem combfilét.
4/4 anonim válasza:
Mert csak a végén kell egy kis kérget sütni rá, úgy nem szárad ki.. esetleg süsdb meg egyben a csirkemellet sütőben, fóliával, alacsony hőfokon kb 40 percig, majd serpenyőben zsiradékon pl olivaolajon adsz neki egy kérget, majd felvágod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!