Nektek nincs tele a hócipőtök, hogy nem lehet normális krumplit venni?
Figyelt kérdés
Kívül teljesen egészségesnek tűnnek, belül fekete foltos, vagy rozsdaszínű. Teljesen mindegy, hogy piros, vagy sárga héjú, sütni, vagy főznivaló. Minden darabnak legalább felét ki kell vagdosni, alig marad belőle valami.2018. febr. 19. 19:38
11/14 A kérdező kommentje:
A kicsik és a közepesek is olyanok. Ráadásul ha megfőzöd a mostani krumplikat, egy-két óra múlva olyan íze van, hogy megenni se nagyon lehet, csak frissen.
Hol vannak a régi finom ízű burgonyák?
2018. febr. 20. 14:39
12/14 anonim válasza:
Nekem nagyon ízlik 4 naposan is... Fejér megye. Bár néha a fajtája nem passzol az ízlésemhez, túl lisztes, túl száraz... De attól még működő krumpli. Az zavaró, ha egy krumpli egyik fele már mállik szét, a másik pedig még kissé nyers, ilyenre régről nem emlékszem, nem tudom, mi okozza.
13/14 anonim válasza:
Én győri vagyok. Érdekes, én szerencsére eddig még mindig nagyon szép, és finom krumplikkal találkoztam. Akár a Tesco, Spar, Lidl-ben vettem, akár piacon.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi neked is földim. Akkor úgy látszik, én vagyok lúzer.
2018. febr. 22. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!