Nektek nincs tele a hócipőtök, hogy nem lehet normális krumplit venni?
De tele van!De így vagyok a paradicsommal, es a paprikával is...
A múltkor vettem paprikát, és úgy ahogy volt ki kellett dobnom, mert olyan keserű volt mint az epe.
2-es válaszoló! Ezzel csak az a baj, hogy szinte már teljesen mindegy, hol veszed, mindenhol rossz a minősége. És nemcsak ilyenkor télen.
Azért jutott eszembe megkérdezni a véleményeteket, mert az ebédről maradt húshoz pucoltam krumplit vacsorára, és teljesen kiakadtam, hogy nem találni olyan fajtát, ami nem olyan, aminek ki kell vagdosni a felét.
De ha tudtok jó fajtát, megírhatnátok azt is.
Honnan van a krumpli ?
Múlthetén nálunk a sparban megint akcióban volt, 99 ft/ kiló, teljesen rendben vannak, elégedett vagyok vele nagyon. Kb. úgy 2 hete anyám a tescoból hozott több kilót (hálós), mondjuk a szokottnál több benne a "likas", ennek ellenére olyan szép nagyok, hogy minimális veszteség, szinte semmi, nulla, azt az egy lukat kivájni.
Ha olyan két-öklömnyi nagyságú krumplit veszek véletlenül, az bizony olyan. Valami vegyszerrel, akármivel növekedés közben hirtelen megnyomták, nem érkezett rendesen fejlődni, üreges maradt a közepe, persze, hogy ott kezd romlani.
Ezért igyekszek elkerülni, hogy azokat a hatalmas krumplikat vegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!