Noblesse Oblige kérdése:
Tiramisunál mennyire normális, ha krémje nem fehér, hanem vajszínű?
Figyelt kérdés
Most csináltam először életemben tirmisu tortát. Eddig bárhol ettem a krémje szép fehér, legalább tört fehér volt.
Habosra vert tojás sárgáját és fehérjét használtam a marscaponéhoz, és vajszínű lett az egész.
Ez házi süti esetén normális? Szerintetek lehangoló lesz, így küllemre a torta?
2017. aug. 31. 11:37
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, hol ettél eddig, ha vendéglátó helyen, akkor azért volt hófehér, mert abba nem tesznek tojást, hanem tejszínhabbal csinálták.
Amúgy otthon meg a sárgáját ha nagyon sokáig vered, kifehéredik. És nem színezi meg a krémet, mert túl kevés a többihez képest.
3/8 anonim válasza:
Szerintem a fehér a nem normális.
5/8 anonim válasza:
Dehogy lesz a tortád lehangoló látvány. A vajszínű krém teljesen normális.
6/8 anonim válasza:
Ha FINOM, nem tökmindegy, hogy néz ki? :)
7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen szokott lenni ,és pont igy jó .és finom.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, a biztatást!
Ma bontja meg az ünnepelt, úgyhogy remélem tetszeni fog neki! :)
2017. szept. 1. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!