Eltettem szilva befőttet, először nedves, majd száraz dunsztba tettem /tartósítószer nélkül/ 2 nap után megnéztem, és kevés fehér apró pöttyöket láttam, de nem egybefüggő. Egyet kibontottam, jó íze volt. Megromolhatott vagy ez normális?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 19:51
1/2 anonim válasza:
Érdekes ez a dunsztolási technika. 2 na után még lehet, hogy jó íze volt, de azok a kis fehér pöttyök nem sok jóval kecsegtettek volna hosszabb távra.
2/2 A kérdező kommentje:
Kb 10 üveg befőttet nem szívesen dobnék ki, lehet hogy csak túlfőztem a gyümölcsöt, vagy esetleg a cukor kikristályosodott? Ha jobban szemügyre veszem csak akkor látszik a fehér kis ,,piszok". Várjak még vele, hátha ilyen marad? Elvégre a nedves dunszt után, még meleg pokrócba tettem 2 napig, illetve fejre is állítottam, hogy a levegő kimenjen. Hasonlót már tapasztalt más is?
2014. szept. 9. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!