Normális, ha a sütnivaló kolbász bőre alatt sok nagy légbuborék van?
Kb 1 órája vettem a hentesnél sütnivaló kolbászt, ami nem műbélben van, hanem rendes bélben.
Most, amikor itthon kicsomagoltam a papírból, háááát, nem mondom, hogy hű de büdös, de olyan, hogy is mondjam, enyhén punnyadt, állott szaga van, mint amikor a felvágott, vagy hústermék sokáig be van zárva zacskóba, és olyan "nyálkás" lesz.
Ráadásul, itthon tűnt fel a műbél alatt a sok nagy, feszes levegőhólyag.
A kolbász színe amúgy szép, és a hentes elmondása szerint ma reggeli töltés... (Nem vásároltam még soha nála, fogalmam sincs, hogy mennyire megbízható)
Szóval jó lehet még ez a kolbász, vagy felejtsem el?
Egy kóstoló után döntsd el. Ha nagyon nem jó, nyugodtan vidd vissza.
A légbuborék a hibás töltés jele, nem töltötték meg rendesen.
Köszi, de a kóstolással az a gond, hogy a nyers kolbászt nem tudom megkóstolni, sütés után viszont hogyan vigyem vissza a henteshez?
A légbuborék tehát a hibás töltés jele? És ha hibás a töltés, meg is romolhatott, be is fülledhetett ilyen hamar a hús?
"...nem műbélben van, hanem rendes bélben."
"...itthon tűnt fel a műbél alatt a sok nagy, feszes levegőhólyag."
A rendes bél még bele van húzva műbélbe? És a kettő között vannak a hólyagok?
Akkor húzd le a külső műbelet, és minden OK!
Igazad van, véletlenül írtam műbelet!!! :-D
Szóval csak és kizárólag valódi bélben van a kolbász.
A légbuborékoknál megromolhat.
Amikor vetted, nem volt olyan?
Ha nincs hűtőben akkor is lehet enyhe szaga de sütés után még ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!