Melyek a jóféle természetes alapú, nem tartósítózott kolbászok?
Jó tudom a nátrium nitrit szinte mindben benne van, de gondolok itt arra hogy amik lógnak a henteseknél ilyen mindenféle helységnévvel ellátott kolbászok, azok közül melyik jóféle?
Mi a különbség köztük?
Melyik azaz árkategória vagy márka ami valóban látott normálisan etetett, nem szteroidozott disznót?
Melyikeket kell kerülni, mire kell odafigyelni?
Sajnos ma már ott tartunk, hogy a profithajhászás, vagy tudja a fene mi miatt, jó szívvel nem tudok ajánlani nagyüzemben készült kolbászt, még a híres márkák közül sem.
Nem "hazabeszélek", de ez van.
Ahogy az első írja, keress egy tényleg megbízható helyről származó kézműves kolbászt, vagy készítsd el magadnak.
Ebben szívesen segítek.
A szomszédodban a Pista-bácsi, vagy az a hentes, aki nálatok otthon a te szemed láttára gyúrja meg és tölti bélbe.
Persze a "vett-malac"-ról nem fogod tudni, hogy mivel etették, csak ha a szomszédodban a Pista-bácsi etette, stb. stb.
Sajnos ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!