Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyek a jóféle természetes...

Melyek a jóféle természetes alapú, nem tartósítózott kolbászok?

Figyelt kérdés

Jó tudom a nátrium nitrit szinte mindben benne van, de gondolok itt arra hogy amik lógnak a henteseknél ilyen mindenféle helységnévvel ellátott kolbászok, azok közül melyik jóféle?

Mi a különbség köztük?

Melyik azaz árkategória vagy márka ami valóban látott normálisan etetett, nem szteroidozott disznót?

Melyikeket kell kerülni, mire kell odafigyelni?



2013. szept. 19. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Aki kolbaszt akar enni,az nem hiszem,hogy az egeszsegre hajt:) vegyel a piacon, vagy igazan megbizhato hentestol.
2013. szept. 19. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 doboszoli ***** válasza:

Sajnos ma már ott tartunk, hogy a profithajhászás, vagy tudja a fene mi miatt, jó szívvel nem tudok ajánlani nagyüzemben készült kolbászt, még a híres márkák közül sem.

Nem "hazabeszélek", de ez van.

Ahogy az első írja, keress egy tényleg megbízható helyről származó kézműves kolbászt, vagy készítsd el magadnak.

Ebben szívesen segítek.

2013. szept. 20. 05:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A szomszédodban a Pista-bácsi, vagy az a hentes, aki nálatok otthon a te szemed láttára gyúrja meg és tölti bélbe.

Persze a "vett-malac"-ról nem fogod tudni, hogy mivel etették, csak ha a szomszédodban a Pista-bácsi etette, stb. stb.

Sajnos ez van!

2013. szept. 20. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!