Hogyan kell tökmagot pirítani házilag?
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 15:25
1/3 anonim válasza:
Mi régen úgy csináltuk, hogy kiszedtük a tökből, megmostuk, megszárítottuk. Aztán vékonyan elterítettük egy tepsiben, jól besóztuk, és forró sütőben párszor megkeverve megsütöttük.
2/3 anonim válasza:
száraz serpenyőben, gyakori kevergetés mellett is megpirul.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. okt. 28. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!