Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök amikor nincs...

Mit főztök amikor nincs kedvetek/időtök főzni, -de valamit mégis gyorsan össze kéne dobni?

Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 11:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Mirelitből sült krumplit, sült virslivel, vagy tükörtojással.
2018. febr. 9. 15:20
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Tócsnit, rántottát, lecsót... De ha totál nincs kedvem, akkor ott a fagyasztó, illetve majd mindenki süt magának tojást.
2018. febr. 9. 16:07
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2018. febr. 9. 18:47
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Muffinsütőbe teszek sonkát, tojást, zöldségeket, majd fűszerezem, reszelek a tetejére sajtot és megsütöm.
2018. febr. 9. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Valamint máskor sült cékla, répa, mártással.
2018. febr. 9. 18:56
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Bolognai a favorit :)
2018. febr. 9. 19:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyenkor krémleves van, vagy gyors párolt zöldség polentával/kuszkusszal/bulgurral/egyéb 10 perces körettel.

Ma pl. fokhagymás burgonyakrémleves, párolt karfiol polentával.

Bár a burgonyakrémelves annyira nem gyors, de gond csak kb. 5 perc van vele, aztán fő magától. Annyi idő alatt meg besűrítem a polentát és megpárolom a karfiolt.

De pl. egy hagymakrémleves, paradicsomkrémleves, cukkinikrémleves stb. 15 perc alatt kész, egy-két szelet pirított teljes kiőrlésű kenyérrel jó laktató is.

2018. febr. 9. 19:32
 18/21 anonim ***** válasza:
70%

12. voltam s kimaradt, hogy sárgaborsó, rizs. Csak felrakom őket főzni, forráskor lejjebb veszem, elkészülnek maguktól.

Amit először írtam, azok inkább a szupergyorsak. Nem szokott előfordulni, hogy nagyon ne akarjak főzni, de olyan volt már, hogy rövid idő alatt kellett összedobnom valamit. Inkább az egyszerűségre megyek rá, azokkal is elmegy egy csomó idő, mert mégiscsak felügyelem, ami készül, csak közben mosogatok, takarítok, miegymás. Igazán gyors ételből kevesebb van.

2018. febr. 9. 19:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Pestos teszta.
2018. febr. 9. 20:51
 20/21 Metionin ***** válasza:
100%
Én a pesztós tésztára szavazok. Amikor fél órám volt a főzésre, fürdésre, öltözésre stb. akkor mindig ezt csináltam.
2018. febr. 9. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!