Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor nincs kedvetek a párotokkal lefeküdni (fáradtság, kedv, stb. ), de ő mégis akarna valamit, hogyan szoktátok megoldani? Mi az ami mindkét félnek megfelel, kompromisszumokkal?
Eleve nagyon ritkán van ilyen, mert ahhoz vagy hulla fáradtnak vagy betegnek kéne lennem, akkor meg valószínűleg ő sem kezdeményezne, de ha mondjuk reggel, ébredés után bújik úgy hozzám vagy én hozzá, hogy tudjuk, hogy csak egy pár percünk van, mert ki van számítva az ideje, a busz pedig nem fogja megvárni, vagy éppen piros betűs napok vannak, akkor szeretem orálisan kényeztetni, vagy a kedvenc testrészén kiélni a masszázs tudományomat.
Ha nem húzom el a dolgot szándékosan az intenzívebb gyönyör kedvéért, akkor ez pár perc. Nekem őszintén szólva nehéz elképzelni, hogy erre valakinek ne legyen ideje akár naponta többször is, ha meg kedve nincsen hozzá, az szerintem leginkább valahol magáról a párkapcsolatról szól sajnos.
Nekem legalábbis biztosan nagyon rosszul esne, ha a párom rendszeresen, vagy túl gyakran elutasítaná a közeledésemet, de közben más dolgokra lenne ideje és energiája a nap 24 órájában.
nálunk nincs olyan,hogy nincs kedvem :D
voltam már annyira fáradt,hogy a szemem sem tudtam nyitva tartani,meg is mondtam neki,hogy ne,de azért is bevágta a lompost :D inkább engedem neki,mert ha nincs szex,akkor úgy duzzog mint egy kisgyerek aki nem kaphat cukorkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!