Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon egészségtelen, hogy...

Nagyon egészségtelen, hogy levest nem szeretek főzni ezért a leves nálunk mindig zacskós leves?

Figyelt kérdés
A második mindig normális kaja
2018. febr. 7. 13:53
1 2
 11/17 Mansour ***** válasza:
78%

Tudom, hogy egészségtelen, ezzel nem is akarok vitatkozni, de szeretném tudni, miért tartjátok ANNYIRA egészségtelennek, hogy mindjárt rákot lehet tőle kapni. Ugyanazok az adalékanyagok sok más készítményben is benne vannak. Ha húsleveskockát használok abban hasonló dolgok vannak. Vagy a zacskós levesekben több van? A zacskón csak az összetevőket tüntetik fel, a mennyiségüket nem...

Én klasszikus zacskós levest nem nagyon szoktam enni, de ilyen ázsiai tésztaleveseket elég sokat. És ezeket például Japánban sokkal nagyobb mennyiségben fogyasztják, mint nálunk, mégis ott a világon a legmagasabb a várható átlagéletkor.

2018. febr. 8. 08:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

1. A leveskockát sem használja értelmes ember, éppen mert teli van mindenféle ártalmas vegyülettel.

2. Japánban nem ilyen zacskós leveseket fogyasztanak, hanem ezek eredetijét, amit alapanyagokból készítenek.

3. Azt meg megint nem szabad kihagyni az érvelésböl, hogy a most magas életkort megélt emberek nem a mostani ételeket fogyasztották ezelött 50-100 évvel - azaz ez semmit nem mond ki a mai emberek várható élekoráról

2018. febr. 8. 09:35
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
A zacskós leves nagyon egészségtelen. Én nagyon szeretem, de nagyon ritkán eszem, mert hulladék kaja. Akkor inkább ne egyetek levest.
2018. febr. 8. 09:49
 14/17 Mansour ***** válasza:
56%

Hát, az ázsiai tésztaleves a szegények eledele...

100 Ft-ból főtt kaját másképp nem eszel.

2018. febr. 8. 12:52
 15/17 anonim válasza:
22%
Dobd ki a zacskót,és van rendes levesed(utána takaríts a rend kedvéért)
2018. febr. 10. 16:37
 16/17 anonim válasza:
22%
Dobd ki a zacskót,és van rendes levesed(utána takaríts a rend kedvé ért)
2018. febr. 10. 16:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé. A zacskós leves az egy egészségtelen, full műanyag ipari valami ami hosszútávon kinyírja a szervezeted. Az hogy havonta 1-2 alkalommal van zacskós leves még oké, de napi szinten az már sok. Ha annyira nem szeretsz levest főzni akkor ne egyetek levest, egy fajta étel bőven elég abból csinálj picivel többet és ennyi. Vagy egyszer nagyban főzzetek meg több adag levest és adagonként fagyasszátok le.
2018. febr. 18. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!