Tudok ilyen kekszet sütni szerintetek?
Valami ilyesmi kéne, hogy legyen a recept:
-gluténmentes (elvileg banánlisztet fogok használni hozzá)
-inkább ropogós mint puha
-nem túl zsíros (nem baj ha nem omlós)
-csak tojásfehérje van benne
Egy édes kekszre gondolok. Valószínűleg kókuszos vagy mogyorós lesz... szerintetek összeáll búzaliszt nélkül? És ha kihagyom a tojássárgáját, az baj?
Persze, hogy összeáll búzaliszt nélkül, miért ne tenne? Eddig minden sütim összeállt nélküle, pedig elég sok éve sütök liszt, sőt általában gabona nélkül.
Viszont tojássárgája nélkül kicsi a tapasztalatom. Úgy is lehet sütit sütni, de tapasztalataim szerint (nyilván az emberek ízlése eltér) sok zsír kell hozzá, így vagy úgy (pl. egy tojásfehérjéhez 15 dkg mandula, olyan receptet láttam múltkor). Pont emiatt hanyagolni szoktam a témát, mert semmi zsírt nem takarítok meg a sárgája kihagyásával.
Csinálj ilyen kókuszcsókot (vagy mogyoróscsókot) ehhez semmilyen liszt nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!