Darálós kekszet akartam sütni, de szétfolyt. Miért?
Figyelt kérdés
Van valami praktikátok?Esetleg keksz receptetek?2012. dec. 16. 19:49
1/3 anonim válasza:
Nagyon kemény legyen a tészta, amit átdarálsz. Így is szétterül kicsit a sülés közben.Én a hűtőben pihentetem 1-2 óráig, és gyorsan dolgozok vele.
A húsdarálón, formákon átnyomott tésztára gondolsz, ugye? Nem a darált háztartási kekszből ügyeskedettre?
2/3 A kérdező kommentje:
igen arra,köszönöm!
2012. dec. 17. 09:35
3/3 anonim válasza:
Túl lágy volt a margarin. Legközelebb mielőtt átdarálod tedd a hűtőbe, hogy visszadermedjen a vaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!