Hogyan szoktatok KV 1kg sertés húsból húslevest főzni? Egészbe föl meg a hús és utána felaprit, vagy előre kockázat föl meg?
10-es, te hol lettél igazolva?
Honnan veszed, hogy az a válaszoló, aki karajból csinálja a húslevest, nem főzi bele a csontot?
Azért kötözködsz vele, mert ő a csont mellett a többi húst is belefőzi? Az pedig biztos nem megy a minőség rovására.
"Jó húsos csontból az igazi."
Jó tarja csontból, rajta hagyva egy kis húst is csontozáskor.
Veszíteni tudni kell 39%-os!
Azért egy csontos karajból készült húslevest nem neveznék mosléknak.
6-os vagyok! Most mit vagytok felháborodva a huszon-harminc %-on, amikor engem nullára pontozott, akárki is volt.
Nem értem, mi a baj, ha szeletelve rakom fel a húst levesnek, és utána még bármit is lehet belőle készíteni!
Szerintem aki itt így mindenkit lepontozott, az életében még nem főzött, fogalma sincs a főzéshez. Örökké valaki más rakta elé a főtt kaját, és ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!