Krumplisalátához a hagymát meg kell dinsztelni előtte?
Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 16:09
11/15 anonim válasza:
Na persze, a hagymás ecetes lébe cukor is kell,hogy kellően ízletes legyen.
12/15 A kérdező kommentje:
A cukros válasz miért lett lepontozva?
az is igaz, h kimaradt a cukor belőle, vmilyen szinten kell bele, nem?
én ecetet nem használtam totál, ez fontos bele? (amatőr vagyok kaja szinten sajnos!)
2018. jan. 17. 19:47
13/15 anonim válasza:
#8-as vàlaszolónak van igaza..majonézesen a legjobb..:) ;) Esetleg a tetejére snidlinget lehet rakni Mi szilveszterkor csināltunk.Mondjuk mi még tejfölel feldobtuk a hàzi majonézt ezzel kevertük össze a krumplit,hagymàt.
14/15 anonim válasza:
Lehet, hogy csak érzékenyebb vagy a hagymára, én sem használom soha nyersen a vöröshagymát, nagyon agresszívnek érzem. A lilahagyma egészen más :)
15/15 anonim válasza:
A 9-es jól írta. Ecetes,cukros,sós salátalébe kell tenni a vékonyra gyalult hagymát,hagyni állni egy éjszakát. Másnap pedig kikeverni hozzá a mártást,és összeállítani a főtt krumplival. Nagyon finom,mi csak ünnepekre készítjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!