Krumplisalátához a hagymát meg kell dinsztelni előtte?
Nem kell,de viszont sózd meg előtte és tedd a tálba és a forró főtt burgonyát tedd rá és keverd össze, akkor nem lesz keserű és erős hagyma íze és mégis ropogós marad.
Ha hajába főzöd a burgonyát,szúrj bele egy villát és úgy szed le a héllyát,hogy ne égesse a kezed.Amikor a hagymára teszed,úgy hagyd kihűlni.
egy nagy fej hagymát raktam bele 10 nagy krumplihoz, de túl erős hagyma íze lett. Nem sóztam be előtte, a krumplit viszont ráraktam. Hajában főztem a krumplit amúgy, így csináltuk mindig.
A hagyma elég erős lett, lehet, h máskor lilahagymával jobban járok.
majonéz, tejföl, bors, só volt perszee
cukor kimaradt jaaa
A bécsiek nagyon jó kis majonézes burgonyát tudnak készíteni.
A titkuk az, hogy előbb megcsinálják a szokásos ecetes salátaöntettel.
Aztán, amikor a burgonyát már jól átjárta, leöntik ezt a levet, s ez után jön rá a majonéz és fűszerek.
10 krumplihoz nem olyan vészes egy nagy fej hagyma.hagyd még egy napot, és össze fognak érni az ízek, nem fog dominálni annyira a hagymaíz.
Úgy még jobb (máskorra ), hogy egy éjjelen át hagyod a hagymás-ecetes krumplisalátát a lében, majd leszűrve kevered össze az ízesített majonézzel. A krumpli minden ízt magába szív az állás alatt, és utána már nagyon rövid idő múlva ehető a majonézes változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!