Egészben sült sertésszűz, szeletelés utáni újramelegítést hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kész lett a sertésszűz egészben, nagyon jól sikerült megóvni a kiszáradástól, felszeletelve kiraktam egy tányérra, de szóltak a vendégek hogy késni fognak. Hogyan tudnám újramelegíteni anélkül, hogy kiszáradjon? Arra gondoltam ,hogy valamiben vizet teszek közvetlen mellé. Köszi a válaszokat!2018. jan. 1. 16:41
1/4 anonim válasza:
sütőt negyven fokra és betenni az egész tányért
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem az önmagában kiszárítja, hiába csak 40 fok. 1 órás csúszást kell korrigálnom.
2018. jan. 1. 17:08
3/4 anonim válasza:
Valamilyen zsiradékban készítetted?
Akkor mielőtt jönnek azt melegítsd fel és abba tegyed bele a húsokat, de utána már ne melegítsd!
vagy:
tekerd alufóliába úgy tedd gőz fölé
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, végül máshogyan oldottam meg: A felszelt szűzérméket a tanyáron lefóliáztam, majd az egészet ráhelyeztem vízgőzre, felül a gázrózsára. Kicsit megszurkáltam a fóliát, így nagyon finom omlós maradt.
2018. jan. 1. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!