Sok megmaradt tojásfehérjét felhasználhatom még?
Ha nem hígult fel, akkor még jó.
Máskor csináld úgy, hogy egy dobozban gyűjtsd a mélyhűtőben a tojásfehérjét, később sok mindenhez jól jöhet.
Pl. máglyarakás, habcsók, ...
Ha nem folyósodott el, szagtalan, nyugodtan használd fel. Finom sütireceptek vannak sok tojásfehérjével.
Ha van diód, akkor pl a zongorabillentyű.
A habcsók is remek ötlet, pláne egy kis dióval, mogyoróval.
Igen, több mint egy hetes... Annyi sütemény volt itthon, hogy eszemben sem volt eddig, hogy valamit készíteni kellene belőle. Azt pedig nem tudtam, hogy fagyasztani is lehetne. :/
Megszagoltam, semmi szaga, és állagra is olyan, mint egyébként. Gondoltam készíthetnék belőle valami kókuszcsók féleséget, de nem biztos, hogy fel merem használni. Legközelebb fagyasztom.
Verd fel gőz felett, utána ízesítsd, majd sütőben süsd vagy inkább szárítsd ki.
Ha gőz felett vered, elég nagy hőhatásnak lesz kitéve, szóval teljesen ártalmatlan.
Én nem dobnám ki, de ez csak az én magánvéleményem.
Ha fel tudod verni, akkor nem romlott.
A romlottat nem lehet felverni.
Én 30.-án készítettem kókuszcsókot, a megmaradt tojásfehérjéből, a világon semmi baja nem volt.
Használd fel nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!