Egy hetes túrós sütemény (mirinda szelet) jó még? Lehet bajom, ha megeszem?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 21:29
1/5 anonim válasza:
Tejtermékek meg a pudingok kényes dolgok , lekvár vagy csokis egyéb krémek tartósak . Kidobnám , pár óra fél napi okádást nem ér .
2/5 anonim válasza:
Én már nem kockáztatnék. Ezek a sütemények kb 3 napig ehetőek elkészítéstől számítva, nagyon maximális esetben még 4 naposan sem okoznak bajt, de utána már lehet velük gond, eleve megjelenik mellék savanykás íz, enyhe hasmenéssel társulva, aztán utána már óráról órára romolhat ami azzal jár hogy vagy kiöklendezed az egészet, vagy megeszed de pocsék ízt fogsz érezni aztán görcsölni fog a hasad és beköltözhetsz a wc-re is akár. Nem éri meg ezt, én jártam úgy hogy hasonló süteményt 5 naposat megettem, elég fura íze volt, állaga sem volt már az igazi, és bizony volt rohanás a wc-re hasmenés, és hányás egy napig, levert voltam és egy pohár vizet is kihánytam. Annyira legyengültem hogy nap végén nagyon jól emlékszem zuhanyzás közben állva elaludtam és csoda hogy nem estem el.
4/5 anonim válasza:
Bátor ember vagyok ilyen téren, de túrós süti egy hét után? Esélytelen, hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!