Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ismeri valaki a fagyi szelet...

Ismeri valaki a fagyi szelet nevű sütemény receptjét?

Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:
62%

A barátunk pontosan 115000 találatot dobott ki!

Variációk egy témára:

[link]

2015. júl. 15. 10:42
 2/10 A kérdező kommentje:

Gratulálok, te első!

Ha a Google találati listájára lettem volna kíváncsi, nem itt kérdeztem volna.

Előbb gondolkodj, aztán okoskodj.

Vagy ha segíteni nem tudsz, akkor legalább ne írkálj ide olyan dolgokat, amit mindenki tud.

Recepteket szeretnék itt olvasni.

2015. júl. 15. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Szerinted mi más receptet találunk ki számodra, mint ami az interneten le van írva? Ha egyszer valamit úgy kell elkészíteni ahogy meg van írva, akkor mit vársz? Válaszd ki az ezer egyforma recept közül a neked tetszőt és csináld meg. Minek pazarlod a sajátod, illetve más idejét azzal, hogy ilyen értelmetlen kérdést teszel fel?
2015. júl. 15. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Köszi 3-as!

Gondolom, a kérdező még sohasem próbált receptet a net-ről, ezért nem tudja, hogy a képekre katt, akkor ott megjelenik a recept is! Ez esetben pontosan 115000 !!!

Küldött nekem egy privit, hogy azért amit írtam, lepontozott, és ne avatkozzak olyasmibe, amihez nem értek! Jajj Istenem, most mi is lesz velem? :)))

2015. júl. 15. 15:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem is van 2 féle egészen más fagyi szelet receptem. És képzeljétek, egyik sincs fent a neten.

Minek írogattok ide, ha nem tudtok egyet sem.

A Google meg már alap mindenkinek. Kár itt okoskodnotok. Ettől nem lesztek többek.

És igen, ha egy válasz nem hasznos, lepontozom.

2015. júl. 16. 05:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet, ezek a válaszolók most jöttek rá, hogy a képekre kattintani lehet :D 🍀
2015. júl. 16. 05:18
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha van két különböző recepted, akkor végképp érthetetlen a kérdésed. Mit vársz még attól a sütitől? Ismered, tudod milyen kell legyen, akkor mit akarsz változtatni rajta? Mákos tésztára sem teszünk mák helyett reszelt sajtot, csak azért, hogy más legyen a recept.
2015. júl. 16. 09:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Képzeld el, hogy kíváncsi vagyok, van-e további változat. Vagy
2015. júl. 16. 10:19
 9/10 A kérdező kommentje:

Mi köze egy bonyolult süteménynek a szimpla mák-tészta kombinációhoz? Semmi. Aki nem tud sütni, minek írogat ide.

Az egyik receptem krémleírása tartalmaz tojást, a másik nem. Ki hogyan csinálja?

Az az okos válaszoló meg, aki időpazarlásnak érzi a kérdésemet, minek írogat ide? Ráadásul haszontalanságokat. Mégiscsak sok ideje lehet...

2015. júl. 17. 08:36
 10/10 A kérdező kommentje:
A 4-es hazudik. Csak annyit írtam neki: lepontoztalak.
2015. júl. 17. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!