Mari53 kérdése:
Hogy kell csinálni a tojáfehérje habot a sütemény tetejére (Kata szelet), hogy ropogós legyen? Eddig akárhogy csináltam, mindíg olyan nyúlós, ragacsos valami lett belőle
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 05:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem arra gondolsz, amikor már jól megszáradt. Azonnal nem lesz ropogós, max másnapra.
Amúgy én cukorral, gőz fölött szoktam felverni, hogy jól megfőjön, kézi habverővel.
2/2 anonim válasza:
Én is pont ezt akartam írni, hogy én is gőz fölött verem fel nagyon keményre a tojásfehérje habot.
és inkább száradnia kell, mint sülnie. nem szokott nyúlani, főleg, ha levegőn is szárad valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!