Ha isteni karacsonyi suti, akkor?
Figyelt kérdés
Karacsonyra szeretnek egy sutit is tenni az ajandekaim melle a fa ala,egy kis szalvetara.
Mit javasoltok?
2013. szept. 23. 09:58
1/7 A kérdező kommentje:
Ne legyen nagyon kremes, maszatolos, de megis olyan,amire sokaig emlekeznek:)
2013. szept. 23. 10:01
2/7 anonim válasza:
házi készítésü : mézes puszedli
füszeres mézes kalács
grillázs karikák
én 3-4 félét csinálnék ,és kis mutatos celofán csomagban raknám az ajándék mellé .
vagy házi készítésü bon -bon
4/7 anonim válasza:
Nálunk a csíkos kekszes süti (egyébként sütés nélküli :)) a kedvenc évek óta, plusz mézeskalács, fatörzs torta, rumos-kekszes süti (szintén sütés nélküli :))...
5/7 anonim válasza:
Jaj gyerekek, ne emlegessétek még a karácsonyt :D
Amúgy én is a szépen diszített egyedi mintás esetleg egyedi formájú mézeskalácsot készítenék ajándéknak.
Én is csináltam aranyos cicafigurákat, csigát, pillangót,macit,... stb és cukormázzal rajzoltam meg a kontúrokat, a jellemző vonalakat.
De egy kisebb pofás mézeskalácsházikó is aranyos ajándék lehetne.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom,nagyon tetszenek. Azert kerdezem ilyen hamar,mert nem vagyok egy szakacsmester,es kiprobalnam, a vegleges elott a lehetosegeket. :) zold kez mindenkinek!
2013. szept. 23. 22:29
7/7 anonim válasza:
De jó, már kezdődnek a karácsonyi kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!