Egy totál kezdő, hogyan kezdjen el főzni? (Reggeli, vacsora)
19 éves vagyok. Nemrég költöztem be egy lakásba, ahol teljesen egyedül vagyok. A cégnél, ahol dolgozom, támogatják a kajálásomat, tehát az ebédre sosem kell gondolnom, mert kifőzdékben oldom meg.
Viszont a reggeli, és a vacsora az, amit magamtól szeretnék megoldani - nyilván anyagi okokból, és abból is kiindulva, hogy rettenetesen fogékony vagyok a pattanásokra, és nem is mindegy, hogy mit eszem.
Eddig ezzel nagyon nem foglalkoztam, mert nem saját magamnak állítottam ezeket elő, viszont most már rá vagyok kényszerülve.
Hétvégén főznék is egyébként. :)
Egy darab főzőlapom van, amihez társul két lábos, és egy serpenyő, amit nem rég szereztem be.
Reggelihez már próbáltam a zab/joghurt kombót, de sajnos először másnaposan ettem azt, és eléggé kijött belőlem, szóval nem hiszem, hogy a közeljövőben bármikor is ennék ilyesmit.. :) De ugye, a joghurtot alapból mellőznöm kellene, mivel tejtermék, és az arcomnak nem tesz jót.
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!