Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy totál kezdő, hogyan...

Egy totál kezdő, hogyan kezdjen el főzni? (Reggeli, vacsora)

Figyelt kérdés

19 éves vagyok. Nemrég költöztem be egy lakásba, ahol teljesen egyedül vagyok. A cégnél, ahol dolgozom, támogatják a kajálásomat, tehát az ebédre sosem kell gondolnom, mert kifőzdékben oldom meg.

Viszont a reggeli, és a vacsora az, amit magamtól szeretnék megoldani - nyilván anyagi okokból, és abból is kiindulva, hogy rettenetesen fogékony vagyok a pattanásokra, és nem is mindegy, hogy mit eszem.

Eddig ezzel nagyon nem foglalkoztam, mert nem saját magamnak állítottam ezeket elő, viszont most már rá vagyok kényszerülve.

Hétvégén főznék is egyébként. :)

Egy darab főzőlapom van, amihez társul két lábos, és egy serpenyő, amit nem rég szereztem be.

Reggelihez már próbáltam a zab/joghurt kombót, de sajnos először másnaposan ettem azt, és eléggé kijött belőlem, szóval nem hiszem, hogy a közeljövőben bármikor is ennék ilyesmit.. :) De ugye, a joghurtot alapból mellőznöm kellene, mivel tejtermék, és az arcomnak nem tesz jót.

Válaszaitokat előre is köszönöm! :)

2017. dec. 21. 11:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
De hát igaza van. Évente többillió ember hal meg világszerte mert annyi antibiotikumot visz be a hússal, tojással, tejtermékel hogy rezisztenssé válnak rá és nem hat amikor szükség lenne rá!
2017. dec. 22. 07:21
 12/12 anonim ***** válasza:
10.: tekintve, hogy a problematikára még a WHO is felhívja a figyelmet, nem hiszem hogy blődség lenne. Talán neked kellene többet tájékozódnod vagy jobban, mert köztudott és elég nagy probléma, hogy az ipari állattartásban folyamatosan antibiotikumos kezelés alatt állnak az állatok; ha egy beteg, többezer nem beteg állat is megkapja a kezelést, mert ha nem a kár sokkal nagyobb lenne. Az őket tökéletesen hidegen hagyja, hogy az emberi szervezetre mennyire káros az az antibiotikum mennyiség amit az átlagember így bevisz a hús-tej-és tojástermékekkel.
2017. dec. 22. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!