Rizses salátás recepteket tudnátok ajánlani?
Olyasmikre gondolok mint pl. görögsalit összekeverek rizzsel, de más ötletem nagyon nincs. Készítenèk pl. lencsés rizst is, de abba milyen friss zöldséget tudnék belekeverni?
Fontos szempont, hogy ne legyen túl bonyolult, és lehetőleg zsírszegény legyen.
Merre találok ilyen saláta recepteket?
Életemben nem hallottam ilyenről.
A rizses görögsali is igazán gusztustalannak hangzik.
Én lilahagymát, paradicsomot, olajbogyót, kukoricát szoktam hozzákeverni, néha kockázok még a zöldségek mellé mozzarellát is.
Megy még hozzá petrezselyem apróra vágva, zúzott fokhagyma, só, bors, oregánó, olívaolaj bőséggel, ha nagyon zsírszegényre akarod, ezt nyilván kihagyod. Sültek mellé szoktuk enni, mi nagyon szeretjük :)
Rákrudas sali
Rákrudacskák, rizs,kukorica,tojás,majonéz,ízesítés.
Tonhalas rizssaláta
minden ízlés szerint, de a rizs és a tonhal hasonló arányban lehet, szinte bármit tehetsz be, de itt a kedvenc verzióm:
Konzerv tonhal, rizs, kukorica, hagyma, kaliforniai paprika, kicsi majonéz, esetleg főtt tojás de nem mindig teszek bele, koktélparadicsom, cheedar,
Tonhalas rizssaláta
minden ízlés szerint, de a rizs és a tonhal hasonló arányban lehet, szinte bármit tehetsz be, de itt a kedvenc verzióm:
Konzerv tonhal, rizs, kukorica, hagyma, kaliforniai paprika, kicsi majonéz, esetleg főtt tojás de nem mindig teszek bele, koktélparadicsom, cheedar vagy parmezán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!