Hogyan tudnék olyan tömör tésztájú piskótát sütni amit szépen ketté is tudok vágni és nem morzsálódik közbe?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 16:22
2/3 anonim válasza:
6 tojásfehérjét felversz,beleraksz 6 evőkanál cukrot,egy kiskanálnyi szódabikarbónát,vagy fél sütőport,a 6 tojássárgát.Ezeket csinálhatod géppel.Majd beraksz 6 púpos evőkanál lisztet,amit már fakanállal keversz össze.
Mehet a tésztaformába.
3/3 anonim válasza:
ha rám hallgatsz muffint sütsz alapnak piskóta helyett:) egyszerűbb is, finomabb is, és jobb a szerkezete. ezt szuperül lehet vágni, sőt faragni is:) hétvégén hal formájú tortát faragtam belőle (nem fekvőt, hanem a pocija volt a tálcán:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!