Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelbimbó, tészta - milyen ételt?

Kelbimbó, tészta - milyen ételt?

Figyelt kérdés

Maradt megfözött tészta és kelbimbó, ebböl szeretnék valami újat készíteni, de lehetöleg ne "kelbimbós tészta" legyen, és húsmentes vagy majdnem. Általános alapanyaok, füszerek vannak, és venni is tudok hozzá, ha valami kell - csak éppen recept kellene.

Minden érdekes ötletet köszönettel veszek (és ne a google-t javasolja bárki is, mert kipróbált, bevált receptek érdekelnek)

2017. dec. 12. 18:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ma 19:53-as: elöször is nem tudom, honnan veszed, hogyez a "10 milliomodik" kérdésem, mert nem igaz.

Másrészt direkt írtam, hogy a "google" választ nem kérem, mert azt már végigjártam, ott nem sok olyat találtam, ami szóbajöhetne.

Azt nem értem, miért nem tudod felfogni, amit valaki ír, ha nem akar google-t, akkor erre mindenkinek joga van.

Harmadszor éppen a google-n rengeteg rossz recept van - természetesen NEM a google ad DIREKT rosszakat, csak éppen a sokezer közt elég sok használhatatlan. (Ha nem hiszed, akkor egyszer próbáld végig, amiket kiad és akkor el fogod hinni)

Negyedszer nagyon, szeretném, ha nem tárgárkodnál, ugyanis ez igen primitív tulajdonság.

Ötödször miböl gondolod, hogy nem tudom megfözni, amit akarok? Ugyanis még véletlen sem erröl van szó, hanem éppen újabb ötleteket keresek.

Szóval nagyon örülnék, ha máshol élnéd ki a veszekedési hajlamaidat és nem itt.

A másik két válaszolnak részben igaza van, de ahogy látjátok, kaptam értelmes válaszokat, jó ötleteket. Persze, hogy vannak olyan "tapasztalt" valakik, akik nem tudnak mégsem jókat fözni, de ettöl még az alapötletük lehet jó, a megvalósítás meg az én dolgom. De ettöl függetlenül sokkal több hasznos receptet lehet itt kapni, mint a google-tól, mivel ott egyszerüen túk sokat ad ki, aminek nagy része használhatatlan, legalább is számomra, itt meg áttekinthetö mennyiségböl tudok választani, ha akarok.

Éppen ezért megkérnélek titeket is, hogy ha VAN hasznos javaslatotok, tegyétek meg.

2017. dec. 12. 21:35
 12/14 A kérdező kommentje:
A 4-es ötletét csináltam meg és kimondottan finom lett. Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget. A muffinos variációt legközelebb fogom kipróbálni, amikor több mindenkinek akarom tálalni.
2017. dec. 13. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, nagyon örülök, hogy bevált az ötletem. A maradékokból sokszor jobbat lehet alkotni, mint az eredeti volt. További sok sikert a konyhában!
2017. dec. 13. 17:36
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet még egyszer és neked is további sikereket a fözés terén (is)
2017. dec. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!