Karácsonykor milyen sutiket fogtok késziteni?
10-es
Bizony és mindenkit lepontozni, mert neki a karácsony egy átlagos nap és amúgy is szar élete van.
Szánalmas a szerencsétlen!
Meg én!
Te kötözködsz és bírálsz, holott a kókusztekercs is sütés nélküli süti és hagyományos ünnepi süti.
Akinek a karácsony egy átlagos nap, annak valami baj van a lelkivilágával.
Tényleg szánalmas, örömtelen élete lehet, és itt éli ki a világ elleni utálatát, hogy kötözködik normális emberekkel.
A feltett kérdésre már válaszoltam.
És mindenkinek aki készülődik az ünnepre, boldog, vidám Adventet, és hittel, reménységgel teli áldott Karácsonyt kívánok.
Még az 59 %-osnak is...Békéljen meg a saját sorsával, és tanuljon meg együtt örülni másokkal.Előbb-utóbb megkönnyebbül a sérült lelke.
Ez szép volt, köszönöm és viszont kívánom neked is!:)
Kelesztés nélküli mákos bejgli
Zserbó
meg valami apróság.
Szigorúan eltarthatók (semmi krémes, semmi habos), mert 26-29 között Magyarországon leszünk.
17-es, ha a családod egy mindenkit kibeszélő, folyamatosan más életén csámcsogó trágyadomb, hidd el, NEM lehet szép - még csak jó sem - a karácsony, sőt.
Örülök neki, hogy idéntől már alig kell velük töltenem pár órát, és olyanokkal lehetek, akik az év többi napján is őszinték és normálisak.
Idén hagyományos karácsony lesz: zserbó, rumos szelet, kókuszkocka (mézes tésztával), bejgli. Krémes sütik helyett pohárkrémeket szoktam, most barackos-túrós, mangós és málnás lesz.
Ez nem csak nekünk, férjem családja jön 25-én, az én családom 26-án. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!