Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karácsonykor milyen sutiket...

Karácsonykor milyen sutiket fogtok késziteni?

Figyelt kérdés
2017. dec. 12. 08:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

10-es

Bizony és mindenkit lepontozni, mert neki a karácsony egy átlagos nap és amúgy is szar élete van.

Szánalmas a szerencsétlen!

2017. dec. 12. 11:19
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
én nem pontoztam le senkit. De nem sütök semmt írtam is. Láthatjátok engem is lepontoztak.
2017. dec. 12. 11:21
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
11 azért ne személyeskedjünk , ok? Nem tartom a karácsonyt , de attól miért is lennék szerencsétle? INkább az az aki ismeretlenül beleköt más emberbe.
2017. dec. 12. 11:24
 14/21 anonim ***** válasza:
7%
jó a sütis ddolog off volt ez jogos . De az is egy válasz hogy valaki nem süt semmit.
2017. dec. 12. 11:26
 15/21 anonim ***** válasza:
63%

Meg én!

Te kötözködsz és bírálsz, holott a kókusztekercs is sütés nélküli süti és hagyományos ünnepi süti.

2017. dec. 12. 11:28
 16/21 anonim ***** válasza:
47%

Akinek a karácsony egy átlagos nap, annak valami baj van a lelkivilágával.

Tényleg szánalmas, örömtelen élete lehet, és itt éli ki a világ elleni utálatát, hogy kötözködik normális emberekkel.

A feltett kérdésre már válaszoltam.

És mindenkinek aki készülődik az ünnepre, boldog, vidám Adventet, és hittel, reménységgel teli áldott Karácsonyt kívánok.

Még az 59 %-osnak is...Békéljen meg a saját sorsával, és tanuljon meg együtt örülni másokkal.Előbb-utóbb megkönnyebbül a sérült lelke.

2017. dec. 12. 12:52
 17/21 anonim ***** válasza:
58%

Ez szép volt, köszönöm és viszont kívánom neked is!:)

2017. dec. 12. 13:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Kelesztés nélküli mákos bejgli

Zserbó

meg valami apróság.

Szigorúan eltarthatók (semmi krémes, semmi habos), mert 26-29 között Magyarországon leszünk.

2017. dec. 12. 16:23
 19/21 anonim ***** válasza:
29%

17-es, ha a családod egy mindenkit kibeszélő, folyamatosan más életén csámcsogó trágyadomb, hidd el, NEM lehet szép - még csak jó sem - a karácsony, sőt.

Örülök neki, hogy idéntől már alig kell velük töltenem pár órát, és olyanokkal lehetek, akik az év többi napján is őszinték és normálisak.

2017. dec. 12. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:
89%

Idén hagyományos karácsony lesz: zserbó, rumos szelet, kókuszkocka (mézes tésztával), bejgli. Krémes sütik helyett pohárkrémeket szoktam, most barackos-túrós, mangós és málnás lesz.

Ez nem csak nekünk, férjem családja jön 25-én, az én családom 26-án. :)

2017. dec. 12. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!