Karácsonykor mit szoktak készíteni, mi a szokás, libát vagy kacsát?
Figyelt kérdés
2008. nov. 27. 11:55
1/7 anonim válasza:
Pulykát:)
Libát Márton napon szoktak. Kacsa meg szerintem nincs is ünnephez kötve. Szerintem azt készítsd amit a legjobban szeretsz.
2/7 anonim válasza:
Igen pulykát szoktak:))
nálunk nem...
Nekünk halászlé,sült krupli,rántott hal,rántott sajt,süti...
3/7 anonim válasza:
Nálunk 24-én szigorúan csak halételek vannak, de másnap biztosan fogunk kacsát sütni. Több munkatársőm is azt tervez.
4/7 anonim válasza:
Nálunk is hal van, rántva, kicsit citromos beütéssem, a bundában diódarabokkal, és mellé hagymás-krumplis saláta...isteniiiii...XD
5/7 anonim válasza:
Mi Márton napon is libát eszünk. Karácsonyi libasült van nálunk is, és azt tartjuk, hogy aki az Új Évben libát eszik, az megtollasodik. A Karácsonyi libasültet általában egyben sütjük, ettől különlegesebb.
6/7 anonim válasza:
Rántott pontyot, vagy disznóhúst. Magyarországon nem számít hagyományos karácsonyi ételnek semmilyen baromfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!