Milyen ételeket szoktatok karácsonykor készíteni? Nálunk már évek óta ugyanaz a menü, gondoltam idén újitok egy kicsit, remélem tudok tőletek ötleteket meríteni.
Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 20:32
1/7 anonim válasza:
Nalunk is mindig ugyanaz, de en ezt soha nem tudom megunni, mert olyan finom, es mas, mint a tobbi nap!
Halaszle, rantott hal, francia salatat is szoktunk, es a rantott halhoz pedig krumpli pure.
Sutemenyek, es gesztenye pure
2/7 anonim válasza:
rántott tonhal, és krumplisaláta (ilyen ecetes hagymás lében van) ez mindig állandó, meg persze a bejgli, aztán még éppen az amit megkívánunk
3/7 anonim válasza:
Nálunk is sok sok éve ugyan az a menü de nem lehet megunni!Halászlé,rántott hal,rántott máj,rántott csirke majonézes krumplivalsaláta,bejgli és hókifli
4/7 anonim válasza:
Marhahusleves,toltott kaposzta,franciasalata,sult kolbasz,bejgli,sosstangli.Nalunk,Erdelyben nem szokas halat kesziteni karacsonykor,ezert lehet furcsak tunik amiket felsoroltam.
5/7 anonim válasza:
Ezer évig rántott hal + majonézes krumpli. Aztán tavaly úgy döntöttem, hogy elég volt, és csináltam gesztenyével + májjal töltött egész bébipulykát. Ez nagyon fincsi volt, csak még bébikora ellenére is nagyon nagy volt, és kevesen vagyunk rá, még újévkor is azt ettük.
De ajánlom szeretettel!!
6/7 anonim válasza:
Szia! Nálunk a szentestén a menü: harcsapaprikás túróscsuszával.
Üdv.
7/7 anonim válasza:
nálunk mindig más,de van egy amit imádok. baconsonkába tekert máj megsütve,krumplipürével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!