Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor a legolcsóbb a gomba?

Mikor a legolcsóbb a gomba?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük itthon, de elég drága mostanság, és még a gond is sok vele. Melyik évszakban éri meg a legjobban megvenni, hogy gombakrémet eltehessünk a fagyasztóba? Mondjuk a championra gondoltam.
2010. jún. 1. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha van pincétek megpróbálkozhattuk ezekkel a gomba dobozokkal, van benn oltó anyag meg sok minden. Azt hiszem auchan-tesco-ban már 1000-1500 Ft egy ilyen doboz és elég jó termést hoz. Én is nagyon gondolkodom rajta, mert 800-1000 Ft/kg-os gomba ár az nagyon drága nekem. :S

Kérdésedre válaszolva, talán nyár végén-ősszel olcsóbb a gomba, na meg amikor a multik akciózzák. :D

Mondjuk piacon jobban megérné venni, de nincs a közelemben, ha neked van nézz ott szét, lehet pozitívan csalódsz az árakban is. :D

2010. jún. 1. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, de ti milyen régióban veszitek hús áron a gombát? Itt Csongrád megyében 400-550 Ft kilója. Sőt pár hete 360-ért vettem a Meróban vagy 5 kg-ot.

Egyébként szerintem a gombának nincs szezonja, egész évben hasonló áron mozog.

2010. jún. 1. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én bp mellett lakom. Itt hús árban van sajnos és nem csak a gomba hanem sok féle zöldség. :(
2010. jún. 1. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Az nem semmi. Én egyszer vettem télen 800 Ft/kg-ért karfiolt. Azóta odafigyelek, hogy idényzöldségeket vegyek.
2010. jún. 1. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:

szia! a sampion , mivel termesztett, nincs szezonja. nálunk is mindig nagyjából egyforma ára van télen nyáron

és kb 470-520 ft. körül. a piacon is kb ennyi, de ott szebbet lehet kapni, mint az áruházakban.

én mindig annyit veszek, hogy a fagyasztóban is legyen szeletelt gomba, bármikor tudok levest, gombaszószt,vagy gombapörköltet főzni.

szóval, ha kifogod elfogadható áron, megtisztítva / nem vízzel mosva/ szeletelve nyugodtan fagyaszthatod.úgy használod, mint a frisset.

üdv.

2010. jún. 2. 11:16
 6/6 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt vettem a tescoban 900 ft körül kilóját. de ez a dobozos dolog érdekelne, nem tudtam, hogy van még ilyen, régen faterék is csinálták a pincében... köszönöm, utánajárok.
2010. jún. 2. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!