Mi lesz a holnapi menütök?
Nem a 18-es vagyok, de ettöl függetlenül egyetértek vele, a lepontozásnak semmi köze ahhoz, hogy mit írsz, hanem csak annak, hogy valakinek az az élete értelme, oyg másokat bosszant.
Amit te írtál, ugyanolyan hasznos, mint a többi, ne mérgelödj!
18-as vagyok, és őszintén mondom, hogy imádjuk a paradicsomlevest és paprikáskrumplit is :) lehet, hogy másnak nem tetszik, de valóban ne törődj vele.(bár én is felhúztam magam, sajnos, és ők ennek örülnek )
Az ilyen kérdések soha nem lehetnek unalmasak, mert feltételezem, hogy a kérdező nem unalmában tette fel a kérdést, hanem ötleteket szeretne meríteni, hogy mások , mikor, mit főztek. Én magam is sokszor merítek ötletet ezekből a válaszokból, sokszor pár napra is megoldja a "mit is főzzek ?" gondomat.
Másrészt semmi bajom a vegetáriánus életmóddal, mi is zöldségimádók vagyunk, de legalább heti 2-3-szor húst is fogyasztunk.
Az a nagyon furcsa, hogy egyes emberekben a mások iránti tisztelet, a tolerancia csírája sem érzékelhető, csak csupa rosszindulat.
Nem cserélnék a lelkivilágukkal, hadd legyenek boldogok a lelki szegények...
Számomra mindenki válasza hasznos volt.
21-22-es, kedves Válaszolók!
Nem szívtam nagyon mellre, csak mint jelenség érdekes.
Ettől függetlenül jól estek a válaszaitok, köszönöm! :)
Tegnap:
Rizs, rántott csirkemell, házi vegyes savanyúság.
Ma:
Vegyes zöldség leves(sárgarépa, fehérrépa, karalábé, karfiol, zellerszár), palacsinta.
Pénteken krumplis hús volt, koviubival meg fokhagyma krémleves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!